13.02.18: Plastic fantastic white retro boots

Århusiansk anbefaling af Café Faust

fullsizerender-24
CAFE FAUST


Med den skønneste beliggenhed lige ved Åboulevarden i Aarhus C, nød jeg forleden en virkelig hyggelig og delikat frokost på Café Faust. Her fik jeg den lækreste æggewrap med falafel, hytteost, syltede rødløg og salat, som i særdeleshed fik tilfredsstillet sulten langt hen på dagen.

Derudover serverer de også nogle mega(!!!) lækre ovnfritter med chilimayo, der både kan bestilles som side dish eller som “hovedret” – så selvfølgelig, kæmpe anbefaling herfra, hvis du skal et smut forbi Aarhus!

TRANSLATION:
With the best location right at the Åboulevard in Aarhus C, I enjoyed a really cosy and delicious lunch at Café Faust the other day. Here I ordered an egg wrap with falafel, cottage cheese, red onions and salat, which definitely satisfied one’s hunger the rest of the day.

Besides that, they serve the most delicious(!!!) oven-baked fries with chilli mayo, both served as a side dish but also as a “main course” – so of course, huge recommendation from here, if you’re visiting Aarhus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13.02.18: Plastic fantastic white retro boots