10.02.18: Wearing entaffy top & turquoise trousers

Et friskt forårspust til boligen

befunky-collage
MAGASIN HOLDER AYTM HERE / CAP TABLE LAMP Normann Copenhagen HEREENCORE BESTIKSÆT Erik Bagger A/S HERECROSSES VASE GRØN Holmegaard HERELUNA BÆNK Bloomingville HERELOS ANGELES IS PINK POSTER Paper Collective HEREDOT CUSHION CARAMEL Hay HEREUNICO SKÅL Kähler HERETINT THROW BLANKET Normann Copenhagen HERE


Det er snart ved at være på tide til, at pifte boligen op med et par friske forårsfund. Derfor har jeg fundet ovenstående nydelige ting og sager, som helt sikkert formår at give et friskt pust til ethvert skandinavisk hjem.

Jeg kunne lige forestille mig min sofa blive pyntet med den smukke orange pude fra Hay og det mintgrønne tæppe fra Normann Copenhagen, samt den gyldne magasinholder fra AYTM til at samle alverdens modemagasiner.

TRANSLATION:
It’s soon time to spiff up our homes with a couple of fresh Spring findings. Therefore, I’ve found these charming bits and bobs, which definitely persuade to freshen up every scandinavian home.

I could just imagine my sofa with the beautiful orange cushion from Hay and the mint green blanket from Normann Copenhagen, together with the golden magazine holder from AYTM to gather up my magazines.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.02.18: Wearing entaffy top & turquoise trousers