Friday of Fashion Week: I dream of wearing

My saved favourites on Vestiaire Collective

untitled
BLUE TOP Versace Jeans HEREVELVET BAG Gucci HERE / SUNGLASSES Marni HERE / FLORAL COAT Saks Potts HERE / HANDBAG Prada HEREDRESS Prada HERE / PANTS Prada HERETRAINERS Alexander Mcqueen x Puma HEREFLORAL TOP Ganni HERECROSSBODY BAG Prada HERE SANDALS Prada HERE


Hermed et lille udvalg af mine gemte favoritter på Vestiaire Collective, som bl.a. består sig af de fineste røde sandaler fra Prada, en blomstret frakke fra Saks Potts, og en mega cool blå velour bæltetaske fra Gucci. Kender I ikke allerede til hjemmesiden, vil jeg klart anbefale jer et smut forbi, da der er kæmpe besparelser at opnå!

TRANSLATION:
My selection of saved items on Vestiaire Collective, which both contains the prettiest red sandals from Prada, a floral coat from Saks Potts and a really cool blue velvet belt bag from Gucci. If you don’t already know the website, I would definitely recommend you to stop by, as you can achieve huge savings!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday of Fashion Week: I dream of wearing