I dream of wearing perfect Monday combination

Outfit inspiration: Mint green suit

_arc0017
SIMILAR ZARA HERE & HERE / SIMILAR NA-KD TREND HERE


Jeg er fuldkommen head over heels over dette mega smukke mintgrønne jakkesæt fra Acne Studios SS18. Det er endnu ikke kommet på deres webshop, MEN jeg spottede for nylig et ret sammenligneligt sæt fra Zara, som nu er gået fuldstændigt viralt og stort set er udsolgt overalt.. Jeg tror helt sikkert, at jeg må et smut forbi en af deres butikker i København og se, om man skulle have lov til at være heldig!

TRANSLATION:
I’m head over heels about this beautiful mint green suit from Acne Studios SS18. It isn’t available on their webshop yet, BUT I did spot a similar suit from Zara, which has gone completely viral and almost sold out everywhere.. I think I’ll have to visit one of their shops in Copenhagen and see if I could be lucky enough to find one!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dream of wearing perfect Monday combination