En polkaprikket hverdagsuniform på budget

Saks Potts floral shopper bag

fullsizerender-26

img_9719

fullsizerender-25
SHOPPER BAG Saks Potts HEREBLAZER Monki SIMILARDRESS Ganni SIMILARBELT Envii SIMILARJEANS Zara SIMILARGOGO BOOTS HERE


Min fine nye Barbie taske fra Saks Potts er netop kommet i brug, og begejstringen er stadig lige så stor som da jeg spottede tasken under Københavns modeuge. Til tunge skolebøger gør den sig dog ikke nyttig, men rummelig er den i høj grad! – mon ikke et par bøger kan blive hjemme, så tasken i stedet kan få lov til at lufte med lidt skønne forårsfornemmelser..

TRANSLATION:
My new Barbie bag from Saks Potts is finally in use, and the excitement is still as big as when I spotted the bag during Copenhagen Fashion Week. It’s not so useful when it comes to heavy schoolbooks, but definitely spacious! – let’s leave a couple of books at home and instead allow the bag to scatter with some lovely Spring feelings..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En polkaprikket hverdagsuniform på budget