Fashion editorial of the day with Luna Bijl & Kiki Willems

Wearing denim overalls, pink and furry

img_9631

img_9632

fullsizerender-2
DENIM OVERALLS Tally Weijl/ PRAG Aarhus SIMILARCOAT Mango SIMILAR / SNEAKERS Asics SIMILARBAG Vintage SIMILAR


Jeg er hoppet i en ny denim-sag fra Tally Weijl, som jeg spottede i PRAG Aarhus kæmpemæssige udvalg af genbrugsskatte. Jeg er allerede blevet ret så vild med buksedragten og glæder mig til at se, hvilke andre måder jeg kan style den på – bl.a. havde jeg den på for nylig, da jeg rejste til Norge, hvortil jeg havde sammensat den med en hvid rullekrave.

TRANSLATION:
I’ve jumped into a new denim-crush from Tally Weijl, which I spotted among PRAG Aarhus huge selection of vintage bargains. I’m already loving it and can’t wait to see, which other ways to style it – for example, during the winter holidays when travelling to Norway, I wore it together with a white turtleneck underneath.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion editorial of the day with Luna Bijl & Kiki Willems