My saved shopping list of March

07.03.18: Casual suit combinations

fullsizerender-19

fullsizerender-18

img_9855
BLAZER InWear SIMILARPRINTED TEE Makwerk HERE / BOOTCUT JEANS ZARA SIMILARJEWELRY By Fie Elise HEREGOGO BOOTS HERE


Jeg er hoppet i denne fine t-shirt fra Makwerk, som består sig af et kreativt design-netværk hvor du kan få dine egne designs udgivet og samtidig tjene penge i processen. Mega smart! Dertil har jeg sammensat t-shirten med en cool nålestribet blazer fra InWear og et par helt perfekte bootcut jeans fra ZARA.

TRANSLATION:
I’ve jumped into this cute tee from Makwerk, which is a creative community where you can get your own designs published and at the same time, make money in the process. Really smart! Furthermore, I’ve combined the tee with a cool pinstriped blazer from InWear and a pair of perfect bootcut jeans from ZARA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My saved shopping list of March