I dream of wearing pink denim suit, socks and sandals

AW18 trend: Cool Cowboy Boots

befunky-collage
WALTON BOOTS Jeffrey Campbell HERE WESTERN ZIP BOOTS Rabens Saloner HERECALLIE ANKLE BOOTS GANNI HERESILVER BOOTS Toral HEREARIZONA Topshop HERESTUDDED COWBOY BOOTS Monki HERESHINY ARIZONA Topshop HERECREAM ARIZONA Topshop HERE


Jeg går for tiden og crusher lidt over et par cool cowboystøvler, som forventes at blive AW18’s helt store tendens. Skulle jeg eje et par, måtte det nu gerne være det øverste par fra Jeffrey Campbell, som til forveksling ligner Céline’s rodeo boots..

TRANSLATION:
I’m crushing a little on a cool pair of cowboy boots, which is expected to become one of the biggest trends during AW18. If I could select a pair, I wouldn’t mind owning the ones from Jeffrey Campbell, which completely looks like Céline’s rodeo boots..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dream of wearing pink denim suit, socks and sandals