Webshop favourites

En simpel anretning: Poke Bowl

fullsizerender-34

Du kender sikkert allerede til fænomenet poke bowl, som så småt er begyndt at komme til DK. Et koncept som helt enkelt refererer til firkantede stykker rå fisk, blandet med lige hvad du har lyst til, alt sammen i samme skål.

Tidligere i dag prøvede jeg mig så småt frem med en ret simpel version blot bestående af laks, avocado og philadelphia. Selvom retten måske var meget let og enkel i sig selv, synes jeg nu alligevel at det smagte mega lækkert! Næste gang tænker jeg, at jeg skal prøve med lidt forskellige grøntsøger, ris og evt. nogle sesamfrø.

TRANSLATION:
You probably already know about the phenomenon poke bowl, which is little by little made in DK. A concept which basically refers to rectangular pieces of raw fish combined with everything you like, all mixed together in a bowl.

Earlier today I tried with a very simple version containing salmon, avocado and Philadelphia cheese. Even though the dish might look light and plain, it definitely tasted delicious! Next time I think about trying to mix some more vegetables, rice and sesame seed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webshop favourites