Wearing army leather pants and woollen cardigan

I dream of wearing pink denim suit, socks and sandals

befunky-collage
befunky-collage1
SUNGLASSES Etsy HEREEARRINGS Hvisk HEREDENIM JACKET Only HEREDENIM JEANS Only HEREBLAZER Nelly HERETROUSERS Nelly HERESOCKS Nike HERESANDALS Steve Madden HERE


Samtlige highstreet butikker har allerede taget ét af årets helt store trends til sig – nemlig det lyserøde sæt! En særdeles populær trend, som hurtigt har meldt udsolgt landet over.. Ovenfor har jeg fundet både en udgave i lækkert denim fra Only, samt et klassisk suit fra Nelly. Til sættene har jeg valgt at kombinere yderligere to trends, som vi også kommer til at se meget mere til i år. Bl.a. de smalle solbriller, og ikke mindst, sokker i sandaler!

TRANSLATION:
Several highstreet shops has already created one of the most popular trends this year – the pink suit! A simply pretty trend, which has sold out really quickly across the country.. On the photo above, I’ve found both an example in cool denim from Only, and a classic suit from Nelly. In addition to the suits, I’ve combined two trends, which we will also get to see much more of this year. For example, the tiny sunglasses and not least, socks in sandals!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing army leather pants and woollen cardigan