Wearing green turtleneck and wide legs

Let’s talk about: Spring coats

befunky-collage
LONGLINE BELTED BLAZER ASOS HERECHECK BLAZER ASOS White HERE TRENCH COAT ASOS White HEREFAUX LEATHER TRENCH COAT First & I HEREPINK CHECK COAT River Island HEREPINK VINYL COAT ASOS HEREBLUE VINYL COAT Monki HEREGINGHAM BELTED COAT ASOS HERECREPE COAT ASOS Design HERE


Hvad enten du er til farver eller ej, har jeg fundet et par lækre forårsfrakker frem, som alle formår at spice påske-dresset en smule op. Jeg synes næsten at det er helt umuligt, at udvælge mig en favorit, da alle frakkerne har hver deres særpræg i enten farve, tekstur eller silhuet
– Hvilken en er din favorit?

TRANSLATION:
Whether you like colours or not, I’ve found some lovely Spring coats, which all persuade to spice up the Easter outfit a bit. I almost think it’s impossible to pick out a favourite, as all the coats have something characteristic concerning the colour, texture or silhouet
– Which one is your favourite?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing green turtleneck and wide legs