Wearing green wrap and yellow sandals

Aarhusiansk anbefaling af Åland brunch

fullsizerender-6
Åland Café


Endnu et lækkert brunchsted i hjertet af Aarhus er fundet!
Åland Café på den hyggelige Jærgergårdsgade, serverer de lækreste små anretninger til deres udvalg af brunch. Man kan, ligesom vi gjorde, bestille 3 små retter til 89,- eller i stedet vælge 5 retter til 129,-. Dertil kan man købe nogle ekstra lækre retter til, som fx denne vaffel med nutella eller en overdådig omgang stenbiderrogn – men i hvert fald, kæmpe plus herfra!

TRANSLATION:
Another delicious place to eat brunch has been found!
Åland Café located at the cosy Jærgergårdsgade, serves the most delicate dishes in their selection of brunch. You can do like we do and order 3 small dishes for only 89,- or instead choose 5 dishes for 129,-. Furthermore, you can order a little extra something like, for example, a waffle with nutella or lumpfish roe – anyways, huge recommendation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing green wrap and yellow sandals