Nyheder fra Baum und Pferdgarten: Pre Autumn 2018

Aarhusiansk anbefaling af Café Nero

img_1958
REKLAME FOR CAFE NERO


I sidste uge var jeg forbi Café Nero i Aarhus, som jeg faktisk aldrig før har besøgt, og dét er da helt sikkert en fejltagelse! Caféen ligger placeret nede bag domkirken, med den fineste udsigt til havnen og jeg undrer mig en smule over, at jeg ikke har lagt mærke til den før nu..
Når det så er sagt, er det uden tvivl en af de bedste og mest hyggelige middage jeg har prøvet her i Aarhus, og så er Café Nero helt sikkert også Aarhus’ absolutte bedste bud på italiensk gourmet!

TRANSLATION:
Last week I visited Café Nero in Aarhus, which is a café I haven’t really visited before, but that is definitely a mistake! The café is located behind the cathedral with a view of the harbour, and I can’t stop wondering why I haven’t noticed it before now..
When that is said, it is absolutely one of the best dinners I’ve had here in Aarhus and also, it’s the closest and best example of italian gourmet in the city!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Baum und Pferdgarten: Pre Autumn 2018