Uniform or safari

Mangler du badetøj til ferien?


1 FEBE BIKINI Motel (TOP) & (BOTTOM) / 2 CLOVER SWIMWEAR Ganni HERE3 SILVERTON SWIMWEAR Ganni HERE4 AKU BIKINI Samsøe & Samsøe (TOP) & (BOTTOM) / 5 BIENVILLE SWIMWEAR Ganni HERE6 CHARLENE BIKINI Lovechild 1979 HERE / 7 UMA BIKINI Love Stories (TOP) & (BOTTOM) / 8 ANABELLA SWIMSUIT Lovechild 1979 HERE

__________________________________________________________________________

Jeg har samlet 8 perfekte bud på en lækker bikini eller badedragt til sommerens solrige timer! Selv gad jeg godt at hoppe i den fine citrus badedragt fra Lovechild 1979, som du kan snuppe på tilbud lige HER

TRANSLATION:
I’ve gathered 8 perfect bikinis and swimsuits that would look great during all the sunny hours of summer! I would love to jump into the pretty swimsuit from Lovechild 1979, which you can get on sale right HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniform or safari