70'er buksen og et klassisk twist

Den perfekte sommerkjole anno 2018

1 2NDDAY HERE / 2 NUE NOTES HERE / 3 GESTUZ HERE / 4 GESTUZ HERE / 5 GESTUZ HERE / 6 INWEAR HERE / 7 GESTUZ HERE / 8 ENVII HERE / 9 STINE GOYA HERE / 10 STINE GOYA HERE

__________________________________________________________________________

Jeg har samlet 10 bud på den perfekte sommerkjole anno 2018, som jeg ville elske at iføre mig med et par solbrune stænger! Den populære appelsin kjole fra Envii, har jeg netop snuppet med mig hjem i dag og jeg tænker helt sikkert, at den er et super godt svar på årets sommerkjole – hvad enten du ifører dig klipklapper, sandaler eller sneakers, fungerer kjolen altså til det hele!

TRANSLATION:
I’ve found 10 examples of the perfect summer dress in 2018, which I would love to wear with some pretty tan legs! I brought home with me the popular orange dress from Envii today and I definitely think that it’s a flattering nice answer of this year’s summer dress – whether you’re wearing flip flops, sandals or sneakers, the dress would work either ways!

2 kommentarer

 • Jeg er vild med kjole nr. 5 🙂 Den smarte fra Envii kan jeg godt forstå du har snuppet med hjem – jeg har selv lige modtaget den lange nederdel i samme stof 🙂
  Camilla Cecilie – http://cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Schnoor

   Den er også bare fin nr. 5! Og ja – det er simpelthen så flot et print Envii er kommet op med der!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70'er buksen og et klassisk twist