Aarhusiansk anbefaling af Gorm's Pizza

GANNI X NET-A-PORTER

1 JULLIARD MOHAIR SWEATER HERE / 2 CHECKED CADY BLAZER  HERE3 TILDEN MESH WRAP TOP HERE / 4 PRINTED SWIMSUIT HERE / 5 DUFORT SILK-SATIN SKIRT HERE / 6 GARVEY CHECKED PANTS HERE / 7 SHIRRED LEOPARD-PRINT SWIMSUIT HERE / 8 OLIVE SUEDE MULES HERE / 9 RUFFLE STRIPED SHORTS HERE

__________________________________________________________________________

Ganni’s nyeste kollektionssamarbejde med Net-a-porter består af et par smukke og absolut, stensikre fund til sommergarderoben! Jeg er solgt. Især i det ternede suit, som ville være helt perfekt med et par hvide dad sneakers!

TRANSLATION:
Ganni’s newest collab with Net-a-porter consist of the most beautiful and absolutely positive bargains for the summer wardrobe! I’m sold. Especially in the check-patterned suit, which would be completely perfect with a pair of white dad sneakers!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhusiansk anbefaling af Gorm's Pizza