Københavns Paris: Granola

Klæd dig i farver, det smitter

 

BLAZER H&M SIMILARSKIRT GANNI HERET-SHIRT DENIM HUNTER HEREBAG PRADA SIMILARSNEAKERS NIKE SIMILAR

__________________________________________________________________________

I sidste uge var jeg iført den fineste farvesammensætning, som i den grad fik afspejlet et skønt præg af den danske sommer. Den smukke grønne nederdel fra Ganni er jeg virkelig blevet glad for, og det må nok også være min nr. 1 i garderoben lige nu! Den spiller super godt sammen med den blå blazer fra H&M og selvfølgelig også med den lækre røde sag fra Prada, som jeg heller ikke kan få nok af!

TRANSLATION:
Last week I wore the prettiest colour combination, which definitely persuaded to reflect on a nice touch of the danish summer. I’m already loving the green skirt from Ganni and I could, without a doubt, wear it all summer! It is for sure my nr. 1 in my wardrobe at the moment! It works really well with the blue blazer from H&M and of course, my pretty red Prada bag, which I can’t get enough of either!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns Paris: Granola