Den perfekte sommerkjole anno 2018

Københavns Paris: Granola

GRANOLA

__________________________________________________________________________

I mandags spiste jeg en virkelig hyggelig brunch med min mor og søster på dét man nok kan kalde Københavns Paris. Vi besøgte nemlig café Granola, som emmer af fransk atmosfære på bedste vis! Caféen ligger placeret på Værnedamsvej på Frederiksberg, som er en gade fyldt med små barer, caféer og specialforretninger. Lidt længere nede ad gaden finder du Les Trois Cochons, som også er en fransk inspireret café – og igen, super smuk og hyggelig indrettet!

Granolas menukort tilbyder lidt af hvert hvad angår morgenmad og brunch. Du kan både vælge en morgen/brunchtallerken med alt fra æg og pandekager til avocado og laks, eller i stedet vælge små separate anretninger såsom en croissant, røræg eller en delikat tomatsalat.
Sindssygt lækkert – og bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi der!

TRANSLATION:
This Monday I had a really nice brunch with my mom and sister on what you can probably call Paris in Copenhagen. When that is said, we visited café Granola, which oozes of French atmosphere! The café is located on Værnedamsvej on Frederiksberg, which is a street full of small bars, cafes and special boutiques. A little further down the street, you will find Les Trois Cochons – another French inspired café, also with a really gorgeous and cosy interior!

The menucard at Granola offers several delicious meals considering breakfast or brunch. You can both choose a breakfast/brunch plate with both eggs, pancakes, salmon etc. or instead choose separate courses such as a croissant, scrambled eggs or a delicate tomato salad.
It’s definitely not the last time I stopped by!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte sommerkjole anno 2018