Klæd dig i farver, det smitter

Last minute summer essentials

1 NIKE HERE / 2 BAUM UND PFERDGARTEN HERE3 BAUM UND PFERDGARTEN HERE / 4 TOPSHOP HERE / 5 GANNI HERE / 6 GANNI HERE

__________________________________________________________________________

Jeg har netop samlet en lille collage af nydelige sommersager til jer, idet jeg fandt mig selv på en lille last-minute-ferie-shopping i dag, inden jeg smutter afsted til Grækenland i næste uge.
Jeg fik bl.a. købt den flotte gule ‘poolboy’ t-shirt fra Baum und Pferdgarten, som jeg tænker vil være super god sammen med en klassisk blå denim nederdel eller lignende, for at lege lidt med kontrasterne til den gule farve!

Nu hvor vi er ved gul, har jeg virkelig haft øjnene på de yndige Ganni shorts med flæser de sidste par dage. Så dem fik jeg altså også lige drønet rundt for at finde. De er nemlig lige kommet i butikkerne og online, som en del af Ganni’s eksklusive mini-kollektion ‘Cherry Bomb’, og så har de det fineste print med små hjerter på.

TRANSLATION:
I’ve just gathered a small collage of charming summer essentials for you, as I found myself on a little last-minute-vacation-shopping today, before heading to Greece next week.
Among other things, I bought the lovely yellow ‘poolboy’ t-shirt from Baum und Pferdgarten, which I think would look really nice with a classic blue denim skirt or something alike, to play around with contrasts to the yellow colour!

Now when we’re talking yellow, I’ve also had my eyes on the pretty Ganni shorts with frills on for the last couple of days now. So of course I also had to race around and look for them. They’ve just arrived in stores and online, as a part of Ganni’s exclusive mini-collection ‘Cherry Bomb’, and then they have such a cute print with hearts on.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klæd dig i farver, det smitter