Praktikstart under modeugen

Københavnsk anbefaling af Sonny

SONNY CPH

Forleden var jeg ude og spise en mega hyggelig frokost med to af mine veninder fra studiet, Elizabeth og Signe, som også tilbringer deres praktikperiode i København. Vi smuttede forbi Café Sonny og fik den lækreste spicy tuna sandwich med frisk lemonade til, som egentlig var helt perfekt til frokost!

Vi fik da også lige akkurat nydt de sidste solsskinstimer, inden vi for alvor blev ramt af de lidt mere seriøse skybrud.. ØV, det var vel den sommer? Men på trods af det – en virkelig hyggelig café, som jeg klart skal forbi igen!

TRANSLATION:
The other day I went out for lunch with two of my friends from school, Elizabeth and Signe, who are also spending their internship in Copenhagen. We stopped by Café Sonny and had the most delicious spicy tuna sandwich with fresh lemonade, which was perfect for lunch!

We just had a few moments to enjoy the last hours of sunshine, before we got hid by a serious number of cloudbursts! But despite that – a really cosy café, which I’m definitely going to visit again!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktikstart under modeugen