Københavnsk anbefaling af Sonny

Strik, prikker & køligere temperaturer

KNIT Envii HEREDRESS Envii HEREHAT Blanche SIMILARSUNGLASSES Ørgreen HERESHOES Ganni

Jeg tror vist ikke jeg er ene om at synes, at flere og flere morgener og aftenener har vendt sig til de lidt køligere temperaturer.. Jeg er derfor trukket i en ny strik fra Envii’s ret fine AW18 kollektion, hvorfra jeg også snuppede denne prikkede kjole sammen med et par andre flotte sager, som netop er landet i butikkerne og online!

TRANSLATION:
I don’t think I’m the only one who finds it a little bit cooler some mornings and evenings at the moment.. Therefore, I’ve jumped into a new knit from Envii’s pretty AW18 collection, from which I also grabbed this dotted dress together with some other lovely items, which have just been added in stores and online!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavnsk anbefaling af Sonny