It's all in the details

Farverige fredagsdrømme fra Saks Potts

1 DORTHE SHORTBREAD HERE / 2 LUCY BLUE/ROSE HERE / 3 FOXY FOREST HERE / 4 LADY COAT HERE / 5 BETTY BABY BLUE HERE / 6 DORTHE BABY BLUE HERE

Forleden lancerede Saks Potts de smukkeste pelse fra deres 9. kollektion, hvor både farver og materialer spiller sindssygt godt sammen! Man kan næsten ikke undgå at overveje, hvorvidt man burde spare sammen til en lækker vinterpels.. Jeg overvejer i hvert fald stærkt om jeg skal have fat på en af de yndige Dorthe jakker – især den gule er en sikker favorit!

TRANSLATION:
The other day Saks Potts launched the most beautiful furs from their 9th collection, where both colours and materials are complimenting each other perfectly! You can’t avoid thinking whether you should save up a little for a cool winter fur.. I strongly consider if I should get my hands on one of the cute Dorthe jackets – especially the yellow on is a favourite, for sure!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all in the details