På det seneste har jeg..

Han Kjøbenhavn og rød lædersag

PANTS Han Kjøbenhavn HERE / LEATHER JACKET Vintage SIMILAR & SIMILAR / SNEAKERS Nike SIMILAR / SUNGLASSES Gina Tricot SIMILAR

Jeg var for nylig iført et par seje nye bukser fra Han Kjøbenhavns AW18 kollektion, som har den smukkeste babyblå farve og bestemt også den mest behagelige pasform jeg længe har prøvet! Derudover fandt jeg forrige søndag denne røde læderjakke på Veras Market under Bispebuen, som jeg snuppede med for blot 50DKK. Helt vildt så mange fine ting man kan finde der!

TRANSLATION:
Recently I wore these new cool pants from Han Kjøbenhavn’s AW18 collection, which has the prettiest baby blue color and definitely also the most comfy fit that I’ve ever had! Besides that, I found this red leather jacket last Sunday at Veras Market, which was quite a bargain for only 50DKK. Crazy how many goodies you get to find there!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg..