Efterårets største tendenser: Kedeldragten

It’s all in the details

DRESS Denim Hunter HERE / HAT Envii HERE / CARDIGAN Envii HERE / BOOTS Ganni SIMILAR / JEANS Blanche SIMILAR

I forbindelse med mit nylige samarbejde med Denim Hunter, modtog jeg forleden denne fine prikkede kjole fra deres nyeste AW18 kollektion. Jeg har valgt at sammensætte kjolen med et par skarpe detaljer, i form af en lækker blød strik over skuldrene og en farverig bøllehat til at skabe nogle seje kontraster.

In connection with my newest collab with Denim Hunter, I recently received this cute dotted dress from their AW18 collection. I’ve combined the dress with a few distinctive details in shape of a soft knit over the shoulders and a colourful hat to create some cool contrasts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets største tendenser: Kedeldragten