Cowboystøvler & safari

Københavnsk anbefaling af Mahalle

MAHALLE

I sidste uge var jeg forbi det libanesiske køkken, Mahalle, som I måske allerede har spottet flere steder på Instagram. Deres menukort består af en masse små delikate anretninger, og især deres halloumisalat er en sikker vinder! Derudover er priserne virkelig til at overkomme – hvad enten man er på SU eller ej, kan du spise dig mæt for under 150DKK. Kæmpe anbefaling herfra!

TRANSLATION:
Last week I visited the Lebanese kitchen, Mahalle, which you’ve probably already spotted several times on Instagram. Their menucard contains a lot of small delicious courses, and especially their halloumisalat is a certain favourite! Besides that, they guarantee affordable prices – whether you’re studying or not, you can eat a filling meal with less than 150DKK in your pocket. Huge recommendation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cowboystøvler & safari