Han Kjøbenhavn og rød lædersag

En ny grøn sag i klædeskabet

JACKET SAKS POTTS HERE

Som I måske allerede har spottet på Instagram, har jeg investeret i den smukkeste grønne jakke fra Saks Potts, som efterhånden har været højst på ønskelisten i et par år nu.. Men åh, I kender det sikkert alt for godt. Det der med, at man ikke heeelt kan få sig selv til at smide så mange penge på denne her ene ting.. MEN nu har jeg altså købt mit fineste eje og jeg fortryder det ikke et sekund!

As you’ve probably already spotted on Instagram, I’ve made an investment in the most beautiful green jacket from Saks, which eventually has been on my wish list for a few years now.. But oh, you probably recognise it. That you can’t really persuade yourself to throw so much money on this one thing.. BUT now I’ve bought my dearest possession and I don’t regret it for a second!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn og rød lædersag