Hunkemöller sports- & homewear

November wish list

1 LOGO JACKET SAKS POTTS HERE / 2 BOOTS GANNI HERE / 3 KNIT HAT GANNI HERE / 4 PRINTED COTTON JACKET GANNI HERE / 5 LOGO TIGHTS SAKS POTTS HERE / 6 SADDLE HANDBAG DIOR HERE / 7 SKIRT BAUM UND PFERDGARTEN HERE / 8 PANTS GANNI HERE / 9 DRESS GANNI HERE / 10 BOOTS GANNI HERE

Jeg har forelsket mig i et hav af flotte styles fra Ganni’s seje, nye Yesterday, Today & Tomorrow kollektion, som netop er landet i butikkerne og online. Jeg er specielt helt solgt i den korte, hvide bomuldsjakke med det smukke, asymetriske print. Derudover må jeg erkende, at jeg igen drømmer om endnu en jakke fra Saks Potts… Denne gang er det ovenstående dunjakke fra deres 10 kollektion, som bestemt ville være helt perfekt til vinterkulden, og selvfølgelig også være mega sej at style!

TRANSLATION:
I’ve fallen in love with a bunch of pretty styles from Ganni’s new Yesterday, Today & Tomorrow collection, which has just arrived in stores and online. I’m especially crushing on the cropped, white cotton jacket with the beautiful, asymmetric print. Besides that, I must admit that once again, I’m dreaming of a jacket from Saks Potts… This time it’s the down jacket above, which is from their 10th collection. It would definitely be perfect for the upcoming winter months and for sure be pretty cool to style too!

4 kommentarer

 • Mathias Rud Petersen

  Heey, fede items! Ville egentlig bare høre hvordan du har lavet den der collage? Hvilket program bruger du osv? Knus Mathias

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Schnoor

   Tak! Jeg bruger for det meste bare Photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathias Rud Petersen

   Har du måske nogle gratis alternativer? Hvor man både kan lave billederne transparente og sætte dem sammen? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Schnoor

   Desværre ikke hvad jeg ved af..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunkemöller sports- & homewear